top of page
Пошук
  • Фото автораOrtoprofi

У чому сенс індивідуальних ортопедичних устілок? І чим вони відрізняються від фабричних устілок?

Оновлено: 21 бер. 2021 р.


Природа в процесі еволюції ліпила стопу людини босу для функціонування в природному середовищі - на піску, траві, гравію. Вигадав взуття, людство знайшло захист від спеки, холоду і гострих каменів


Але, нажаль, певні передумови генетичного (вродженого) характеру, та сучасний ритм життя часто примушують нас шукати додаткові шляхи для підвищення комфорту наших ніг, а також усувати проблеми, з якими ми вже встигли стикнутися. Одна з них - плоскостопість, що лежить в основі більшості деформацій стоп.


Індивідуальні ортопедичні устілки: забезпечують правильний баланс стоп,

рівномірно розподіляють навантаження на всі відділи стопи, знижують больові відчуття при проблемах з поперечним і поздовжнім зводом, дозволяють знизити відчуття втоми в ногах.

Надають терапевтичний ефект при захворюваннях опорно – рухового апарату, вальгусної деформації стоп, знижують навантаження на гомілковостопний, колінний і тазостегновий суглоби і хребет, поліпшують кровообіг.


Сенс індивідуальної ортопедичної устілки - надати взуттю позитивний фактор природного середовища, даючи опору здоровій стопі і корекцію порушень хворій. Якщо індивідуальні ортопедичні устілки виготовляються за спеціальною технологією гідроформування, то мають високу медичну цінність ортопединих коректорів. Тому що відбиток стопи береться під навантаженням та видно всю специфіку його розподілу по поверхні кожної стопи.


І так як всі люди унікальні, то й устілки для взуття повинні бути тільки індивідуальні. Тому що стопа так само неповторна, як і відбиток пальця людини!


А фабричні устілки - це як середня температура по лікарні. Неможливо в умовах поточного виробництва передбачити всі індивідуальні особливості саме Вашої стопи, тому готові ортопедичні устілки це свого роду лотерея.


Індивідуальні ортопедичні устілки будуть корисними:

- При будь-яких деформаціях стоп (плоско- вальгусна деформація стоп, повздовжня і поперечна плоскостопість, натоптиші, п’яткові шпори, та інші);

- При хворобах опорно-рухового апарату (сколіоз, артоз суглобів, остеохондроз, остеопороз, кили міжхребцевих дисків);

- При судинних захворюваннях нижніх кінцівок, цукровому діабеті, надлишковій вазі;

- Після травм та переломів нижніх кінцівок;

- При вкороченні кінцівок до 7 см;

- Особам, які тривалий час проводять на ногах.


Запрошуємо Вас записатись на безкоштовну консультацію до нашого професійного техніка-ортопеда і Ви отримаєте: 1. Оцінку стану вашої стопи, або стопи вашої дитини і шляхи вирішення виявлених проблем. 2. Заміри і індивідуальне виготовлення ортопедичних устілок будь якої складності, які по-справжньому будуть враховувати всі індивідуальні та анатомічні особливості саме вашої стопи.





Останні пости

Дивитися всі
bottom of page