top of page
Пошук
  • Фото автораOrtoprofi

Дев’ять причин, чому слід почати носити ортопедичні устілки.

Оновлено: 1 груд. 2021 р.

Вважається, що ортопедичні устілки потрібно носити тільки тим, хто має діагноз «плоскостопість». На справді ж дана думка помилкова. У випадку з плоскостопістю носіння ортопедичних устілок вважається одним з найважливіших методів корекції. Без їх використання інші методи не дадуть бажаного ефекту.


Якщо ж у людини немає патології стоп , то в такому випадку використання індивідуальних ортопедичних устілок - шлях до здоров'я опорно-рухового апарату, а також комфорту при ході.




Дев’ять причин, чому слід почати носити ортопедичні устілки?


  1. Перша причина. Ортопедичні устілки для дітей або дорослих не завжди купують для лікування захворювань стоп. Перш за все, вони дозволять забезпечити комфорт. Вони підтримують склепіння стоп, що знижує навантаження на них. В результаті застосування індивідуальних ортопедичних устілок дозволяє знизити відчуття втоми і мінімізувати больові відчуття в ногах.

  2. Друга причина. Застосування дорослих або дитячих індивідуальних ортопедичних устілок є прекрасною профілактикою різних захворювань опорно-рухового апарату. А саме: хребта, колінних суглобів, тазостегнових суглобів. Потрібно відзначити, що використання ортопедичних устілок покращує функцію гомілки, нормалізіруя венозний відтік.

  3. Третя причина. Натоптиші і мозолі - поширена проблема в наші дні. Вони з'являються в разі неправильного навантаження на стопи і надмірному терті або тиску. Індивідуальні ортопедичні устілки варто купити для боротьби з подібними проблемами. Вони поставлять вашу ногу в правильне становище, що сприятиме рівномірному розподілу тиску. В результаті мозолі не утворюються.

  4. Четверта причина. Придбати індивідуальні ортопедичні устілки потрібно спортсменам та людям, які при роботі відчувають великі навантаження на ноги. Вони дозволяють знизити негативний вплив. Також є моделі, які фіксують ногу. Це забезпечує певний ступінь захисту від травм.

  5. П'ята причина. Носите підбори? В даному випадку неодмінно слід купити ортопедичні устілки для вашого взуття. На високих підборах стопа провисає в зоні поздовжнього склепіння. А все навантаження передається на поперечний звід. В результаті нога швидко втомлюється, з'являються больові відчуття. Далі це може привести до деформації ступні, так званої «кісточки» на великому пальці стопи.

  6. Шоста причина. Для людей з надмірною вагою замовити ортопедичні устілки просто необхідно. В даному випадку навантаження на стопи і суглоби істотно збільшується. А ортопедичні устілки здатні прийняти частину навантаження на себе. Вони надійно захистять ваші стопи.

  7. Сьома причина. Ортопедичні устілки при вагітності - справжній порятунок. В даному випадку стопи відчувають підвищені навантаження через зміщення центру ваги і природних змін в організмі жінки. В результаті амортизаційна функція стопи знижується. Надалі можлива поява інших проблем. Ортопедичні устілки для жінок допоможуть запобігти їм.

  8. Восьма причина. Нерідко ми бачимо, що наше взуття швидко деформується. Це є ознакою проблем постави або наявності проблем зі стопами. Взуття викривляється назовні або всередину, каблуки зчісуються на одну сторону. І його, в кінцевому рахунку, доводиться замінити. Можна уникнути подібних проблем, якщо замовити індивідуальні ортопедичні устілки. Вони дозволять поставити ногу в правильне положення. Стопи не буде деформуватися, а взуття прослужить набагато довше.

  9. Дев'ята причина. Іноді ми купуємо взуття і при першому-другому використанні помічаємо, що його незручно носити. Колодка вам просто не підходить. Визначити це під час примірки проблематично. Якщо дана модель вам дуже сподобалася, не варто поспішати в магазин за новою парою взуття. Достатньо замовити індивідуальні ортопедичні устілки. Вони дещо «згладять» проблему, пом'якшуючи ударне навантаження від жорсткої колодки.

Ортопедичні устілки – це не тільки ефективний лікувально-профілактичний засіб. Це ще й продукт, який найкраще забезпечує комфорт вашим ніжкам.


Отримати безкоштовну консультацію кваліфікованого техніка-ортопеда та замовити собі індивідуальні ортопедичні устілки, які ми адаптуємо під будь яке Ваше взуття, можна в Ортопрофі - www.ortoprofi.com. Заповнюйте форму на нашому сайті і наші спеціалісти зв'яжуться з Вами.

53 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page